Definitivt en trend från USA som känns som en kommande trend hos oss!

Definitivt en trend från USA som känns som en kommande trend hos oss!

Dressing room eller walk-in closet är väldigt amerikanskt men jag tror att även vi svenskar börjar falla in i trenden. Att önska oss ett helt eget dressing room/walk in closet.

Några tips om hur du kan inreda/styla för att skapa antingen ett fullt ut dressing room eller bara skapa lite extra flärd till din sovrumsgarderob.

1.         Använd guld detaljer för känslan av lyx.

garderob

2.        Sittplats eller sittpuff.

Addera sittplats gör sovrummet till ett riktig rum inte bara en sovplats, även om du bara kan klämma in en liten sittpuff.        ikea2_114914203c0cf231a2d463f466eacbc8185d7b1ea3.        Speglar. 

Välj en helfigursspegel eller en inramad spegel. Det kommer göra att rummet känns större. Samt att du vill se dig själv i alla vinklar.
542155-turkos

4.         Välj bra belysning.

Rätt ljus är allt. Liten kristallkrona ger dig den där lyx känslan men glöm inte att en väl upplyst garderob är avgörande för att hjälpa dig att hitta rätt kläder på morgonen.

walk-in-closet-design-dream-closet_134131359

5.         Smycken i lådor eller på display.  

Säg adjö till trassliga halsband och att bara hitta ett örhänge. Att sätta smycken på display är otroligt inspirerade för användandet av sina smycken och inte låta dem bara bli liggandes i en låda.
jewelry-display-stands-1-500x500

6.        Elfas väggsystem.

Du kan skräddarsy din walk in closet. Utnyttja utrymmet ända upp till taket och anpassa förvaringen med blandade utdragslådor, skohyllor och hängsystem för både klänningar, skjortor och byxor.

walk-in-closet21-1024x781

7.        Förvaringsö.

En dröm för många är att ha tillräckligt med utrymme för en förvaringsö i mitten av utrymmet. Har du ytan till att få till detta är det den optimala Hollywood dream.

ea49dd9d-9814-4ed3-aa58-2ae23d735c30

8.        Heltäckningsmatta.

Heltäckningsmattan har kommit tillbaka.  Den adderar till trivselkänslan och får en att vilja gå runt barfota och botanisera i sin garderob.

plantation-shutters-and-dressing-room-ideas-also-crystal-chandelier-in-traditional-closet-design-with-best-interior-paint-and-small-ottoman-plus-beige-carpet-915x611

//Chp

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.