Fluffa eller karatehugga prydnadskuddarna, olika tekniker!

Fluffa eller karatehugga prydnadskuddarna, olika tekniker!

Hur fluffar man sina kuddar hemma?

Det finns två tekniker:

Teknik 1.

Den vanligaste som många säkert redan använder sig av, är att placera händerna på var sin sida om kudden, tryck ihop sidorna för att få ett stort och fluffigt utseende.

teknik1.1

Teknik 2.

Är att karate hugga kudden. Börja med teknik 1 för att få kudden fluffig. Sen gör du ett karate hugg mitt uppe på kudden. Du får då ett jack i kudden. Ta båda hörnen upptill på kudden och dra uppåt så blåser du upp och mjukar upp ”kniv” avtrycket.

teknik2.2

skillnaden

Bild 1 (teknik 1) Fluff. Bild 2 (teknik 2) Karate

Man kan också tänka på stoppningen i sina prydnadskuddar för olika utseende. Köp några fyllda med dun och andra fyllda med syntetmaterial, det bidrar till ett mer intressant utseende, du kan blanda fluff och hacka tekniker. Som exempel kan man låta den stora kudden längst bak i soffan vara i syntetmaterial och vara den fluffiga kudden (teknik 1). Syntetmaterialet gör att fluffet håller i sig längre. Sen kan man placera kuddar i dun framför och tillämpa karate tekniken (teknik 2). Dunet gör att ”knivhugget” stannar kvar längre. Detta ger soffan det där intressanta och dynamiska utseendet.

bådateknikerna1 och 2

Lite inspirationsbilder:

karateteknik 2 gångerinspiration2inspirationfluff

Läs också mitt tidigare blogginlägg ”Tips på hur du kan tänka när du inreder med prydnadskuddar” om du vill ha mer inspiration, när det gäller dina prydnadskuddar hemma. Klicka på länken nedan.

Tips på hur du kan tänka när du inreder med prydnadskuddar.

//Chp

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.