Inred som megakändisarna Kardashian/Jenner!

Inred som megakändisarna Kardashian/Jenner!

De har blivit USA:s kungligheter, Familjen Kardashian – (Keeping Up with the Kardashians) är en amerikansk reality-serie. Första avsnittet visades 2007 – den elfte säsongen av showen hade premiär den 15 november 2015. Serien handlar huvudsakligen om systrarna Kim, Kourtney och Khloe Kardashian. Men Föräldrarna Kris och Caitlyn Jenner (tidigare känd som Bruce Jenner f.d. OS guldmedaljör i tiokamp, som nu lever sitt liv som kvinna) samt deras halvsystrar Kendall och Kylie Jenner samt bror Rob medverkar i serien. Serien har ca 3 miljoner tittare per avsnitt och Kim Kardashian som anses vara den mest kända av dem har 61,5 miljoner följare på Intagram. Serien sänds på Kanal 11 i Sverige.

Kardashian/Jenner:s har efter sina 11 säsongers reality serie också blivit kända för sin känsla för stil och trender. I detta blogginlägg vill jag berätta lite om deras specifika inredningsstil. Kardashians har med sin berömmelse kunnat investera i ett antal storslagna fastigheter, som de med sin nära vän inredningsarkitekten Jeff Andrews har inrett. Vill du läsa mer om Jeff Andrews design klicka på länken:  http://jeffandrews-design.com

Vad är då Kardashian/Jenners inredningsstil? Här följer några exempel på stilen, som kan benämnas som  –  chic, glamorös och inbjudande.

  • Det finns tre färger du garanterat hittar i ett Kardashian/Jenner hem, Vitt, Grått och Svart.
kim-kardashian-home-decor-contemporary-with-images-of-kim-kardashian-decor-new-at-ideas

Den vita inredningen.

ggghhjjj

Den grå inredningen.

4ed5c197d8979a475f56a9ee33f85a40

Den svarta inredningen.

  • Även om färgerna vitt, grått och svart är de mest förekommande så gillar Kardashian/Jenner att överraska med den där oväntade färgklicken.
gallery-14478746-12-masterbedroom

Neon skylt över sängen.

Kourtney-Kardashian-great-room-5f7ad2

Färgklick över öppna spisen.

  • De blandar många olika mönster i ett rum men tonar samtidigt ner det med neutrala objekt för att hitta harmonin.
ggggg

Mönstren blandas upp med den sobra grå bokhyllan.

145559e7733af2e0fc247092d714a99e

Väggen har fått mönster men övrig inredning hålls enkel.

  • Deras inredningsstil är storslagen men de sätter stor vikt på att inte överdekorera. Mycket tid läggs på att välja rätt av de små detaljerna som lampor, kuddar, konst samt bilder på dem själva så klart. De är världsberömda för sina ”Selfies” (Selfie är ett fotografiskt självporträtt, ofta tagen med en mobiltelefon.) Att lägga stor vikt och omsorg på de små inredningsdetaljerna ger en ombonad sammanhållande känsla, dvs  det blir ”hemtrevligt”. Man kommer bort ifrån den stela och sterila känslan som det lätt kan uppkomma med valet av färgskalan vitt, svart och grått.
uuuuuuuu

Hel vägg med familjeporträtt.

831c864d314ec5abd96327d6462395a9

Kuddar, accessoarer lampor etc. allt noga utvalt.

Få ett glamoröst hem! våga inred som Kardashian/Jenner.

//Chp

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.