Inspireras och inred ditt hem med glas!

Inspireras och inred ditt hem med glas!

Glas behöver inte bara vara fönstren i villan/lägenheten, man kan också använda sig av glas inne i hemmet. Med glas kan man kapa nya fantastiska rum och effekter.

glas1

Att bara ta bort en del av väggen och ersätta den med ett glasparti kan ge rummet ett helt nytt uttryck. Inramningen i smide gör det till ett litet konstverk.

glas2medsammetsdraperi

Har man en vindsvåning eller en villa med snett tak? Gör en glasvägg mellan tex sovrummet och badrummet. Glasväggen får då en fin vinkel. En helt fyrkantig glasvägg kan lätt få en kontor/konferansrums känsla. Vill man vara privat så kan man montera en härlig sammetsgardin som man lätt kan dra för.

blyinfattat

Blyinfattat glas i vackra färger har monterats in i innerväggen. När ljuset faller in från fönstret mot väggen reflekteras det och härliga skiftningar uppstår.

glasiköket

Har man ett litet arbetskök montera in en glasvägg och köket upplevs direkt mycket större.

skapa ett sovrum som inte har fönster men ändå få in ljuset

Behov av ytterligare ett rum men har inte tillräckligt med ytterväggar för att få in ljuset utifrån. Bygg en glasvägg så kan ljuset från fönstret fortfarande sippra in.

glasräcke om vitt hade det sett kompakt ut

Ännu ett fint exempel där man har jobbat med glas när man har små ytor. Här öppnar glasräcket upp hela rummet. Ett vitt räcke hade gjort att konstruktionen sett ut som en sockerbit.

glasräcke trapp

En trappa mitt i rummet kan upplevas som en stor koloss. Med glasräcket upplevs trappan mer luftig och nätt. Skulle man dessutom addera belysning i trappstegen så har man en riktigt vacker inredningsdetalj.

färgadglasvägg

Varför inte göra dörren helt i glas. Här får man en väldigt nätt skjudörr som inte tar plats och förstorar rummet.

glasgolv_3

Har man en källare som är mörk, varför inte lägga glas i golvet ovanför för att få in mer ljus.

//Chp

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.