Spegel, spegel på väggen där!

Spegel, spegel på väggen där!

SPEGLAR! kan förvandla ett hem på ett magiskt sätt. De reflekterar redan befintligt ljus och är ett perfekt sätt att skapa ny dynamik i ett rum. Jag tänkte visa lite olika exempel på speglar och hur de kan användas för att skapa dynamik i ett rum.

Här har man har byggt in speglarna i rummet så de blir som extra fönster. Skapar både djup och ljus till rummet.

spegelfönster4spegelsomfönster

 

Skapa din personliga spegel genom att montera en text på den. Kolla in siten www.balorina.se där kan man köpa massor av texter och dekorer för montering. Eller www.dekortorget.se där du kan beställa din helt egna text.

spegelmedtext2modern-living-room-design-ideas-stencilled-mirror1

 

Varför inte gå på loppis och fynda gamla tavelramar. Ge ramarna nytt liv genom att gå till glasmästaren och be dem montera in spegelglas i ramen.

 

spegelram2spegelram

 

Den gamla spegelväggen kanske man har tröttnat på och tänker att monterar jag en sådan tror alla att jag lever kvar i 80-talet. Men det håller jag inte med om, det går att få till en vacker spegelvägg som känns väldigt här och nu.

 

spegelväggspegelcollage3

 

Tänk bort att en spegel behöver vara rund eller fyrkantig. Nu finns det speglar i alla möjliga former att köpa. Många av dessa reflekterar också ljuset i flera olika vinklar och ger en häftig effekt.

spegeliolikaformerannatformat

//Chp

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.